Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ !

Άλλον νταλκά δεν είχα , τίποτε δεν με απασχολεί περισσότερο όσο το αν και κατά πόσο, ήταν επιτυχημένη η παρουσία της Ρούλας Κορομηλάς, στο κανάλι ΑΛΦΑ και στην εκπομπή του "Γκρικ άιντολ". Θα έλεγα μάλιστα πως σε προσωπικό επίπεδο είχα και μια ιδιαίτερη αγωνία διότι ο συγκεκριμένος προβληματισμός μου δημιουργεί και μια φαγούρα στους όρχεις μου.
Την ημέρα επίσης που ήταν να παρουσιάση η ...Λούρα ... ( ! ) συγγνώμη , η Ρούλα, την εκπομπή , δεν έφαγα μπουκιά, δεν κοιμήθηκα και δεν έχεσα, έτσι ώστε να μην χάσω έστω και μια κουβέντα από την πληροφόρηση για την Κορομηλά ... !
Πραγματικά θα έλεγα πως είναι κάτι που καίει και που πρέπει όλος ο κόσμος να νοιάζεται και να ενδιαφέρεται για την πορεία της ...Λού..ρας - Ρούλας.
Θα πρέπει επίσης να ομολογήσω και την υπέρ το δέον φαγούρα που έχω στους όρχεις μου για τον γάμο της Πάνιας με τον Καρβέλα. Αυτή κι αν είναι είδηση που θα πρέπει από κοντά να παρακολουθούμε όλοι όσοι έχουμε ψυχική και πνευματική αφασία ... !
Για τους περί ου ο λόγος λοιπόν ...

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΠΕΡΙ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΑΛΙ

Της περί ου ο λόγος και πάλι ...
Τι έκανε η Τζούλια ; Τσέπωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ σε μια εποχή δύσκολη, για τις τσέπες του κόσμου, αφού τα οικονομικά αγκομαχούν και βογκούν εν Ελλάδι.
Και γλυκάθηκε με το παλαμάρι του βαρκάρι αλλά και γέμισε και την τσέπη της, πολλά πολλά ευρούδια !!!
Γιατί να μην μπορούσες κι εσύ κυρία μου να τσακώσεις το μαδέρι ; ... που τόσο πολύ λαχταράς και μάλιστα να πληρωθείς και από πάνω γι' αυτήν σου τη λαχτάρα (;) ! Ε !!! Είναι για να μην τρελένεται κανείς με τέτοια τύχη που έχουν μερικές μερικές κυρία μου ; !!!
Να βουτάς κοτζάμ σκληρό μαδέρι που έχεις κάνει, μάλιστα, "κρα" ν' αγγίξεις ή να δεις, να το μπουκόνεσαι με λύσσα και ευτυχία, και η ... πουτάνα η τύχη να στα σκάει κι από πάνω με πολλές χιλιάδες ευρώ ... !
Αχ πούστρα πούτσα τι φτιάχνεις στις παλαιές κυρίες ! Επιτρέπεται ... ;
Αλλά έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις
άλλες ξεπατώνονται και άλλες τσιμπουκώνονται... δηλαδής !