Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ"

Αναβαθμιστήκαμε… Σε τεχνικό επίπεδο η ιστοσελίδα μας αναβαθμίστηκε. Οι απαιτήσεις των καιρών και η τεχνολογική εξέλιξη είναι αυτά, που μας δείχνουν το δρόμο. Το ίδιο και το ιδεολογικό ταξίδι μας. Όλο αυτό το διάστημα, η πορεία μας προς την αλήθεια και την απελευθέρωσή μας από τη συσκότιση και την αποχαύνωση, που κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, τους δασκάλους μας, το στρατό, το κράτος, την κοινωνία ολόκληρη, μάς οδηγεί σε μονοπάτια διαφορετικά.

Ως αποτέλεσμα τής πορείας αυτής ήταν να δημιουργήσουμε πολλούς εχθρούς, αλλά και φίλους. Ορισμένοι συνεργάτες τού περιοδικού διαφώνησαν με την πορεία αυτή προς την κάθαρση και την αλήθεια γι΄ αυτό και αποχώρησαν. Επίσης, έχουμε κατηγορηθεί από μεγάλο μέρος αναγνωστών με διάφορους γελοίους χαρακτηρισμούς, ακόμα κι ότι χρηματιζόμαστε από κάποια σκοτεινά κέντρα…

Ο δεσμώτης βαλκάνιος τουρκορωμιός και ραγιάς κάτοικος τού ελλαδικού χώρου, δεν μπορεί ποτέ να αντιληφθεί, ότι κοιμάται όρθιος. Ότι φταίει ο ίδιος για τα χάλια του κι όχι όλοι οι άλλοι που δήθεν επιβουλεύονται την ευδαιμονία του. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί ν΄ απαλλαγεί από τις δεισιδαιμονίες του και τις ψυχώσεις του. Έτσι, προτιμά να παραμένει δεμένος και κλεισμένος στα σκοτεινά τάρταρα τής ελληνοφρένειάς του.

Η διαφοροποίησή μας αυτή από τις μάζες δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας κόντρας, ούτε κάποιας εμμονής μας να αποδείξουμε τα αναπόδεικτα. Απλά μάς διαχωρίζει από τη ελληνοσχιζοφρενική φαντασίωση τού υπνωτισμένου ντόπιου ραγιά, που φαντασιώνεται, ότι είναι απόγονος τού Μεγαλέξανδρου ή τού Περικλή ή των σπαρτιατών και τού Λεωνίδα. «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις», όπως λέει και το τραγούδι τού Ρίτσου, «εκεί που πάει να σκύψει… να τη, να τη, πετιέται…». Δεν υπάρχει καμμία Ελλάδα για πεταχτεί φίλε μου. Η Ρωμιοσύνη πετιέται ταλαίπωρε και κοιμισμένε «νεοέλληνα»…



Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί μιλάμε έτσι για τους σημερινούς ρωμιούς; Επειδή οι σημερινοί κάτοικοι αυτής της χώρας δεν υπήρξαν ποτέ απόγονοι των αρχαίων ελλήνων ούτε σε φυλετικό ούτε σε πολιτισμικό επίπεδο. Έχετε ποτέ διαβάσει σε αρχαία ιστορικά ή φιλοσοφικά συγγράμματα, ότι οι αρχαίοι σπαρτιάτες ή οι αθηναίοι ή οι μινωίτες ή οι μυκηναίοι είχαν πολιτιστική συγγένεια με τους αρβανίτες, τους βλάχους, τους σαρακατσάνους ή τους καραγκούνηδες; Έχετε ποτέ ακούσει αυτές τις βαλκανικές στην πραγματικότητα φυλές, να υπήρχαν ως έλληνες κατά τη μινωική, την κλασική ή σε κάποια άλλη περίοδο τής ελληνικής ιστορίας; Φυσικά και όχι, αφού δεν έχουν καμμία συγγένεια με τους έλληνες. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι οι μητρικές τους γλώσσες δεν έχουν καμμία σχέση με τις ελληνικές διαλέκτους. Αλλά και οι μικρασιάτες, οι κύπριοι, οι κρήτες και κάποιοι άλλοι υποτιθέμενοι αρχαίοι απόγονοι των ελλήνων, αν και ορισμένοι από αυτούς μιλούν κάποιες διαλέκτους ελληνιστικές, ελάχιστη ή καμμία σχέση έχουν κι αυτοί με τους έλληνες.

Το σίγουρο είναι, ότι όλοι αυτοί, δηλαδή εμείς οι σύγχρονοι «νεοέλληνες», είμαστε στην πραγματικότητα τουρκοποιημένοι βυζαντινοί, σε καταγωγή, ήθη, έθιμα και παραδόσεις. Βυζαντινοί σημαίνει αναμεμειγμένοι. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι πολλοί ρωμιοί μισούν θανάσιμα την αρχαία Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Αυτό επειδή δεν είναι απόγονοι των ελλήνων… Αν ήταν πραγματικοί απόγονοί τους θα είχαν τα ίδια ήθη, έθιμα και παραδόσεις και θα αγαπούσαν και θα σέβονταν τούς προγόνους τους

Κάποιοι άλλοι, λίγοι, θεωρούν, ότι με το να πιστεύουν στην αρχαία Ελλάδα (όπως οι χριστιανοί στη θρησκεία τους), γίνανε και έλληνες. Είμαστε τόσο έλληνες όσο και οι σκοπιανοί, όσο οι τούρκοι, όσο και οι αλβανοί. Το ότι υιοθετήσαμε για πολλούς και διάφορους λόγους την ταμπέλα «Ελλάς» μετά το ʽ21, αυτό αποτελεί και το άλλοθι τής δήθεν αρχαιοελληνικής καταγωγής μας. Είναι η προβιά, που φόρεσε ο Καραγκιόζης στην καμπούρα του, για να πείσει τους υπόλοιπους ραγιάδες, ότι είναι ο Μεγαλέξανδρος. Αυτή και μόνο η οπτική μπορεί να εξηγήσει, γιατί οι σύγχρονοι δήθεν «νεοέλληνες» είναι τόσο μα τόσο διαφορετικοί από τους αρχαίους έλληνες.

Όλα αυτά τα ουσιαστικά και βαθιά θέματα ερευνούμε και τα φέρνουμε για πρώτη φορά στο φως μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό μας. Μέσα από την «Ελεύθερη Έρευνα» οι εθνικοθρησκευτικές αγκυλώσεις και οι προκαταλήψεις τής ψεύτικης ιστορίας και παράδοσής μας καταρρέουν σα χάρτινος πύργος με αποδείξεις και στοιχεία. Τόσα μα τόσα πράγματα είναι ξεκάθαρα μπροστά μας όλα αυτά τα χρόνια και δεν μπορούμε να τα δούμε, λόγω τής έντονης πλύσης εγκεφάλου, που μας έχει γίνει από την παιδική μας ηλικία, όταν ακόμα ήμασταν αγνοί και αθώοι. Παράδοση, ήθη, έθιμα, εθνικισμός, θρησκεία, αποτελούν τα σοβαρότερα προβλήματα τού τριτοκοσμικού και μεσαιωνικού λαού μας.
Μαζί με το εθνοθρησκευτικό φρενοβλαβές παραμύθι τής ορθοδοξίας και τής ελληνικότητας, ανοίξαμε άλλο ένα σκοτεινό και βρώμικο δωμάτιο, αυτό της Ιατρικής. Στο δωμάτιο αυτό κρύβεται πολύ κόπρος και δυσωδία, που είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί και ν΄ αποστειρωθεί, αφού οι γιατροί είναι εκείνοι που κυβερνούν αυτή τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια. (Πάνω από 150 βουλευτές τού «νεοελληνικού» κοινοβουλίου είναι γιατροί!). Ας μην ξεχνούμε οι υπεράνω πάσης υποψίας σοβαροφανείς γιατροί τής χώρας μας, με τις γραβάτες, τα σακάκια και τα βουλευτικά τους αξιώματα, εμπλέκονται σε μεγάλα σκάνδαλα με παράνομες συνταγογραφήσεις, εξακολουθούν να χρηματίζονται με «φακελλάκια», με κρυφούς μισθούς δώρα και ταξίδια από τις φαρμακοβιομηχανίες, με επιχορηγήσεις, με παράνομες απολαβές χωρίς αποδείξεις από τους ασθενείς τους κ.ά.. Βλέπουν τους ασθενείς τους ως χρήμα και τους απομυζούν τεράστια ποσά και περιουσίες, στέλνοντάς τους στον τάφο ακόμα και χωρίς να έχουν τίποτα! Εξακολουθούν να βλέπουν την Ιατρική ως εμπόριο και την οδηγούν σε δρόμους σκοτεινούς και επικίνδυνους για τους ανθρώπους, με σκοπούς τον πλουτισμό τους, την ελεγχόμενη νοσηρότητα, τον έλεγχο και τη χειραγώγηση των μαζών.

Μέσα από αρκετές έρευνες στο περιοδικό μας ξεσκεπάσαμε κάποια από τα σκοτεινά σχέδια αυτά των φαρμακοβιομηχανιών και των εντολοδόχων τους γιατρών. Θα ακολουθήσουν κι άλλες έρευνες, με σκοπό το μαχαίρι να φτάσει μέχρι το κόκαλο. (Σ.σ. βλ. Θεματολόγιο).

Ζούμε σε μια χώρα, όπου η μαφία είναι το ίδιο το κράτος και οι μηχανισμοί του, όπου οι κάτοικοί της ζούν μέσα σε ένα απίστευτο ηθικοκοινωνικό ξεπεσμό, μια απίστευτη παρακμή και κατάντια. Μια χώρα, όπου οι μάζες αρέσκονται να καθοδηγούνται από εθνικοθρησκευτικές και φυλετικές φαντασιώσεις, από φανατισμό και μισαλλοδοξία. Μία κοινωνία, που καταρρέει ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά. Το απίστευτο είναι, ότι εδώ, στον πάτο που βρισκόμαστε, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να δει, ότι πρέπει ν΄ αλλάξει εκ θεμελίων τη νοοτροπία του και την όλη οπτική του για τη ζωή. Ότι πρέπει να σταματήσει να κατηγορεί τους άλλους για το χάλι του και την κακομοιριά του, ότι πρέπει κάποια στιγμή να αναθεωρήσει όλα όσα τού δίδαξαν οι δεσμώτες και άθλιοι βυζαντινοί πρόγονοί του.
Η «Ελεύθερη Έρευνα» θα συνεχίσει την πορεία που ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια. Όσοι ακολουθήσουν καλώς, όσοι παραμείνουν προσκολλημένοι στις αγκυλώσεις τους και στα άχραντα πάθη τους, πάλι καλώς…

Από όλους τους συνεργάτες και τον διευθυντή τού περιοδικού μας, καλή σας ανάγνωση στο νέο μας προφίλ
www.freeinguiry.gr