Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ

Η πιο θλιβερή εκδήλωση του κοινωνικού μας καθεστώτος είναι που αναγνωρίζει (και αποδέχεται)  σαν θεσμό όσιο  τον μοναχισμό και προβάλετε σαν ένωση του ανθρώπου με τον θεό !

Όσοι ακολουθούν τον μοναχισμό πιστεύουν σε ένα θεό που έπλασαν με την διεστραμένη και ανώμαλη φαντασία τους .  Ουδεμία σχέση έχουν με  την φύση , την ζωή και τους νόμους της . Διότι δεν θα έρχονταν όλοι αυτοί να παραβαίνουν ή να καταπατούν τους νόμους (της ζωής ) .

Ερωτώ , είναι δυνατόν αυτοί οι μηδαμινοί να γίνουν υπέρτεροι της φύσεως ; Οι μεγάλοι αυτοί ένοχοι απέναντι στην φυσική και αιώνια αλήθεια να μην ξεχνάνε ότι οι αμείλικτοι νόμοι της ζωής (αιτίου και αιτιατού) θα επιβάλουν σε όλους τους περιφρονητές της τις αναγκαίες κυρώσεις . Όχι, βέβαια , από εκδίκηση. Αλλά από στοργή , για να τους διδάξει να πορεύονται κατά φύσιν . Για να μάθουν να ακολουθούν και να σέβονται και όχι να παραβαίνουν τους αιώνιους νόμους (της ζωής) .

Αυτοί οι εκτροχιασμένοι , αντί να σώσουν την ψυχή τους ,όπως ισχυρίζονται , χάνουν τα λογικά τους , καταστρέφουν την υγεία τους ,ακολουθούν έκτροπο και αφύσικο βίο μα και παρασέρνουν τους αμαθείς .

Αυτές οι αντιφυσικές πράξεις (του μοναχικού βίου) εκπορεύονται από το σκοτάδι και την άρνηση μάχονται την ισορροπία , τον έρωτα ,την πρόοδο και τις χαρές της ζωής που λυτρώνουν τον άνθρωπο όταν ακολουθεί τους νόμους της φύσεως και τους νόμους της αρετής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: