Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΛΙΖΑ ΜΑΡΙ ΠΡΙΣΛΕΙ - ΓΝΩΡΙΖΕ

Η πρώην σύζυγος του βασιλιά της ποπ σχολίασε το γάμος τους μέσω της ιστοσελίδας MySpace.
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, πρώην σύζυγος του Μάικλ Τζάκσον, δήλωσε χθες Παρασκευή, μέσω της ιστοσελίδας του Myspace ότι ο βασιλιάς της ποπ «γνώριζε» ότι θα πεθάνει νέος, όπως ακριβώς και ο πατέρας της Έλβις Πρίσλεϊ.
«Πριν από αρκετά χρόνια, ο Μάικλ και εγώ είχαμε κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση για την ζωή γενικά» αναφέρει η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σε ένα μήνυμα της που έχει τον τίτλο «Γνώριζε».
«Με είχε ρωτήσει για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε ο πατέρας μου. Σε κάποια στιγμή σταμάτησε, με κοίταξε έντονα και με μία ήρεμη βεβαιότητα μου είπε 'φοβάμαι ότι θα καταλήξω να πεθάνω όπως εκείνος, με τον ίδιο τρόπο' « γράφει η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, συμπληρώνοντας ότι προσπάθησε αμέσως να του βγάλει αυτήν την ιδέα από το κεφάλι αλλά εκείνος το ήξερε.
Η Λίζα Μαρί σχολίασε και τον γάμο της με τον βασιλιά της ποπ. «Ναι, ήταν μία ασυνήθιστη σχέση, ανάμεσα σε δύο ασυνήθιστους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έζησαν μία κανονική ζωή αλλά βρήκαν μία σύνδεση σε μία στιγμή που μπορεί να θεωρηθεί ύποπτη (για τον Μάικλ Τζάκσον)» γράφει η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ.
«Όμως είμαι βέβαιη ότι με αγαπούσε στο μέτρο που μπορούσε να αγαπήσει κάποιον και εγώ η ίδια τον αγαπούσα πολύ» ανέφερε τέλος η Λίζα Μαρί.
Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον παρέλαβε την σωρό του
Στην οικογένεια του διάσημου τραγουδιστή παραδόθηκε χθες αργά το βράδυ η σωρός του Μάικλ Τζάκσον, μετά από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού ινστιτούτου του Λος Άντζελες, Εντ Γουίντερ.
Η οικογένεια παρέλαβε την σωρό του βασιλιά της ποπ στις 21:00 τοπική ώρα (04Η00 GMT) με σκοπό να αποφευχθούν οι φωτογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το ιατροδικαστικό ινστιτούτο, δήλωσε ο κ. Γουίντερ, ο οποίος δεν ανέφερε τον προορισμό της σωρού.
Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί ακόμη σχετικά με την κηδεία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς, ταράζοντας ολόκληρο τον κόσμο.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: