Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΦΟΥΣΤΗΔΩΝ

Ρόζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή γνωστό ''φούστη'' της ελληνικής Τηλεόρασης , Κυκλοφορεί DVD στη Νέα Υόρκη με τις περιπτύξεις -και βαρυσήμαντες, αποκαλυπτικές δηλώσεις γιά 'Ελληνες ''τηλεοπτικούς αστέρες'', πολιτικούς κλπ- τηλεπαρουσιαστή από την Αθήνα, που επισκέπτεται τακτικά την μεγαλούπολη. Ενήμεροι οι ανταποκριτές αθηναϊκών τηλεοπτικών και μη ΜΜΕ.

Προσπαθούν απεγνωσμένα να μην δει το φως της δημοσιότητας το επίμαχο ροζ DVD. ''Διακριτική'' παρέμβαση κι Ελλήνων διπλωματικών.
Η νεοϋορκέζα δ/δα Φίμπη, σχολιάζει τα γεγονότα..................................................................................................................................................ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αξιέπαινη πρωτοβουλία ΣΑΕ Αμερικής κι Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβούλιου:
Με κοινή απόφαση των προέδρων των δύο ιστορικών Οργανώσεων, αποφασίστηκε να γίνει έρανος την Κυριακή 2 Μαρτίου 2008 στις ελληνικές παροικίες στις ΗΠΑ, με σκοπό να βοηθηθεί οικονομικά η ΕΣΗΕΑ (η 'Ενωση δηλ. των ''ρουφιάνων, αλητών, δημοσιογράφων'' Αθηνών). 'Ετσι, θ' αναγνωριστεί ο σημαντικός τους ρόλος στην ενημέρωση του ελληνικού λαού, ειδικά με την Ζαχοπούλεια DVD κρίση, αλλά και θα βοηθηθεί -η ΕΣΗΕΑ- να συνεχίσει το έργο της, μετά το οικονομικό σκάνδαλο με τα συνταξιοδοτικά ταμεία της.
Σκέψη να γίνει κι άλλος έρανος γιά να βοηθηθούν οικονομικά οι ''αλήτες, διεφθαρμένοι, πολιτικοί'' στην Ελλάδα, αποκλείστηκε γιά τώρα, επειδή αυτοί έχουν ασυλία στην κλοπή του Δημόσιου. Σε όσους Ομογενείς προσφέρουν ποσό μεγαλύτερο των 100 δολ., θα δίνεται δωρεάν ένα DVD, με ροζ ιστορίες επιφανών Ελληνοαμερικανών. Πρόεδρος της Επιτροπής Εράνου ορίστηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιλλινόις, με βοηθό των πρ. ύπατο πρόεδρο της Παν-Ηπειρωτικής.
Το σύνθημα που ακούγεται έντονα στη Νέα Υόρκη: ''Κοίτα ρε, τι Νομαρχιακή στηρίζει τον Καραμανλή''. Και η Ομογένεια παρακολουθεί -άναυδη- τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, με ανάμικτα συναισθήματα. Η κρίση που μαστίζει την δημόσια ζωή της γενέτειρας, τα σκάνδαλα, η ανικανότητα της ελεγχόμενης Δικαιοσύνης, η ελεεινή κατάπτωση των ΜΜΕ, η εξαθλίωση του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και των εκπροσώπων του, μας κάνει -τους Απόδημους, ως αποδέκτες των δορυφορικών τηλεσκουπιδιών- να ντρεπόμαστε, αλλά και να εκνευριζόμαστε.
Παρέλαση, Νέα Υόρκη: Λες και τίποτα δεν έγινε στο πρόσφατο παρελθόν γιά τους ανεγκέφαλους πολιτικούς απατεώνες της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, που έχει αναλάβει εργολαβικά την παρέλαση γιά την 25η Μαρτίου, στο Μανχάτταν. Χωρίς οικονομικό απολογισμό, χωρίς έλεγχο της -ουσιαστικά ανύπαρκτης εξελεγκτικής Επιτροπής- με τα ερωτηματικά γιά υπεξαίρεση χρημάτων τα προηγούμενα χρόνια από λαχεία, λευκώματα και χορούς που σχετίζονται με την παρέλαση, ετοιμάζονται γιά την επόμενη, νομίζοντας ότι οι Ομογενείς, θα δίνουν τα δολάριά τους, υποτίθεται γιά την παρέλαση, γιά να χρησιμοποιούνται από τους επιτήδειους, γιά σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με την εθνική εκδήλωση (''συνέδρια'' που δεν έγιναν, λειτουργικά έξοδα Ομοσπονδίας κλπ).
Να τονίσουμε ότι η παρέλαση αφήνει ''κέρδος'' κάθε χρόνο 70-90,000 δολ. και αντί να χρησιμοποιούνται γιά την επόμενη, ξοδεύονται γι' άλλα πράγματα, χωρίς καθαρούς απολογισμούς, αφού είναι χρήματα των ομογενών. Πως, λοιπόν, να τους εμπιστευθεί η Ομογένεια όταν και τα χρήματά της δαπανούν ασύστολα, χωρίς απολογισμό και την Οργάνωση εξευτέλισαν με τις εσωτερικές διενέξεις τους;
Δειλία-Ευθυνοφοβία: Διαβάζουμε στις ειδήσεις ότι «ασπίδες προστασίας έχουν στηθεί επί χρόνια στο Μαξίμου γύρω από τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να μείνει ο ίδιος αλώβητος από επιθέσεις που δέχεται αλλά και να μη χρεώνεται τους λαθεμένους χειρισμούς της κυβέρνησης». Λογικά, αν ο πρωθυπουργός μιάς χώρας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του αλλά χρειάζεται υποτακτικούς γιά να τις χρεωθούν, τότε και δειλός είναι, αλλά και δίνει κακό παράδειγμα σε κυβερνητικούς και μη αξιωματούχους. Δεν κινδυνεύει ο Καραμανλής, ούτε από τα ροζ σκάνδαλα, ούτε από τα ΜΜΕ. Απλούστατα, γιατί έχει σύμμαχο και στυλοβάτη του τον... Γιωργάκη, που τυπικά είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 'Οσον αφορά τα ''μεγάλα'' ΜΜΕ, αυτά κατέχουν το πρωτείο της αναξιοπιστίας. Κατά συνέπεια, κόρακες κοράκων μάτι δεν βγάζουν.Η (ηλεκτρονική) ενημέρωση σταμάτησε τον...2006: 'Οσοι προσπαθούν να ''φωτιστούν'' ή να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά από το γενικό προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη (και από τα υπόλοιπα ανά τις ΗΠΑ), διαπιστώνουν ότι τίποτα δεν άλλαξε στα προηγούμενα δύο χρόνια. Η ανανέωση των ιστοσελίδων σταμάτησε στις αρχές Φεβρουαρίου 2006. 'Ετσι, οι διπλωματικοί και λοιποί αντιπρόσωποι της Ελλάδας στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνουν, γιά μία ακόμα φορά, τον τίτλο του ''τουρίστα'' που κατέχουν επάξια. Απόδημοι και ψήφος: Μόνο αφελείς θα περίμεναν να δοθεί το (συνταγματικό) δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται οι 'Ελληνες πολίτες που ζουν εκτός Ελλάδας. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του κράτους των Αθηνών, που ούτε Σύνταγμα σέβεται, ούτε τίποτα, εξαπατά πάλι τους Απόδημους 'Ελληνες.
Το ''κόλπο'' γνωστό: Η ΝΔ λέει ''δικαίωμα ψήφου'' (μόνο) στους Απόδημους, το ΠΑΣΟΚ λέει ''δικαίωμα ψήφου αλλά κι εδρες στην Βουλή'. Για να ψηφιστεί το νομοσχέδιο στην Βουλή των Ελλήνων, χρειάζονται 180 ψήφοι. Εξυπακούεται, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ''διαφωνήσουν'' και κατά συνέπεια, το νομοσχέδιο δεν θα ψηφιστεί, ''κατηγορώντας'' το ένα κόμμα το άλλο, θεατρινίστικα, γιά την μη ψήφισή του. Έτσι, οι Απόδημοι 'Ελληνες, θα παραμείνουν αυτό που πάντα ήταν: Καλοί γιά τουρισμό στην Ελλάδα, συνάλλαγμα και γιά ν' ''αρμέγονται'' από τους επισκεπτόμενους τις παροικίες, ''μάγκες'' 'Ελληνες πολιτικούς. Μήπως ήρθε η ώρα γιά προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; (Σημ.: Το νομοσχέδιο που κατάθεσε γιά ψήφιση στην Βουλή η ΝΔ -γιά να ψηφίζουν μόνο οι Απόδημοι- αν ψηφιστεί από τους 180, θα ισχύει από τον Ιανουάριο του...2011, αν ψηφιστεί μόνο από τους 152 της ΝΔ, τότε θα ισχύει από τον χρόνο... 2014 ή 2015)Βουλγαράκη, ''μάγκα'': Μπορεί να μην διαθέτει προσόντα γιά υπουργός (γιά υφυπουργός πολύ θα τού 'πεφτε), αλλά ''σεμνά και ταπεινά'' απόκτησε κι ένα ακόμα προσόν, δοξάζοντας τον πρωθυπουργό του, αυτό του ''γκόμενου''. Θεωρείται, βλέπετε, ''μαγκιά'' στο πολιτικό σύστημα του Ελλαδιστάν-Μπορδελιστάν, να έχουν οι πολιτικοί -εκτός της νόμιμης, μόνιμης γυναίκας- και τις ''παλακίδες'', ξενέρωτες και μη, που η τιμή τους είναι καθορισμένη. Και καλά μπορεί να μην μας αφορά το ότι ο υπουργός Ναυτιλίας έχει επίσημα ''γκόμενα'' -λέγεται ότι πρόκειται για νεαρά ''βολευτίνα''- αλλά την περίπτωση του ''ταξιδιωτικού Γραφείου Ο ΑΡΙΣΤΟΣ'', όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού, ποιός θα την ψάξει; Απλούστατα, επειδή πολλά λέγονται στη Νέα Υόρκη γιά το ''Ιδρυμα Ωνάσση'' και την φιλοξενία ''ημετέρων'' πολιτικών και δημοσιογραφικών λαμόγιων από την Αθήνα.
Καιρός να σοβαρευτούν οι 'Ελληνες πολιτικοί: Τη Νέα Υόρκη επισκέπτονται τακτικά 'Ελληνες βουλευτές, οι περισσότεροι του κόμματος που -κάθε φορά- κυβερνά. Οι Απόδημοι τους ακούμε και τους λυπόμαστε τους περισσότερους. Αμέτρητα τα περιστατικά αλαζονείας, ψευτομαγκιάς, επαρχιωτισμού, πολιτικής αλητείας. Ορισμένοι ζητούν κι ''εξυπηρετήσεις'', άλλοι μαζεύουν χρήμα -παράνομα- σε συγκεντρώσεις ''πολιτικών φίλων''. Γιά κάποιο λόγο η πλειοψηφία των επισκεπτών πολιτικών, βουλευτών και μη, συμπεριφέρεται στις ΗΠΑ, λες και απευθύνεται σε κάφρους... Λογικά, όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, εκπροσωπούν την Βουλή των Ελλήνων, αλλά και τα κόμματά τους... Και οι Ομογενείς βλέπουν, ακούν, καταλαβαίνουν, δεν μιλούν... Απλά βγάζουν συμπεράσματα γιά την Βουλή, γιά τα κόμματα και τους εκπροσώπους των. Το να έχουν ''παλακίδες'' οι 'Ελληνες πολιτικοί, δεν είναι...είδηση. Είδηση θα ήταν, αφού ''ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι'', να το παραδέχονταν και να σταματούσαν τις ψευτοηθικές τους ''αντιδράσεις''.
Φυσικά, θεωρείται ''μαγκιά'' γιά τους διαθέτοντες και βουλευτική...ασυλία 'Ελληνες πολιτικούς να έχουν και την ''γκόμενα'', στην ''χώρα-μπορντέλο'' αλλά όχι ανδρισμός όταν το ''διαψεύδουν'' γιά να μην θιγεί το πολιτικό τους ''ίματζ''. Ανδρισμό επέδειξε ο Κλίντον, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Μόνικα, ο οποίος βγήκε ανοιχτά και το παραδέχτηκε. Και όσο δεν επιδεικνύουν ανδρισμό κι ευθύνη οι 'Ελληνες πολιτικοί, τότε οι ''φήμες'' θα τους συνοδεύουν πάντα και θα τους τοποθετούν εκεί που τους αξίζει: Στους φτηνούς ''πολιτικάντηδες''.

Fibbie την λένε. Κούκλα, ε; Το να έχουν ''παλακίδες'' οι 'Ελληνες πολιτικοί, δεν είναι...είδηση. Είδηση θα ήταν, αφού ''ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι'', να το παραδέχονταν και να σταματούσαν τις ψευτοηθικές τους ''αντιδράσεις''. Φυσικά, θεωρείται ''μαγκιά'' γιά τους διαθέτοντες και βουλευτική...ασυλία 'Ελληνες πολιτικούς να έχουν και την ''γκόμενα'', στην ''χώρα-μπορντέλο'' αλλά όχι ανδρισμός όταν το ''διαψεύδουν'' γιά να μην θιγεί το πολιτικό τους ''ίματζ''.
Ανδρισμό επέδειξε ο Κλίντον, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την Μόνικα, ο οποίος βγήκε ανοιχτά και το παραδέχτηκε. Και όσο δεν επιδεικνύουν ανδρισμό κι ευθύνη οι 'Ελληνες πολιτικοί, τότε οι ''φήμες'' θα τους συνοδεύουν πάντα και θα τους τοποθετούν εκεί που τους αξίζει: Στους φτηνούς ''πολιτικάντηδες''.Ρε τον φούστη τον δήμαρχο: Διαβάζουμε ότι ''o Δήμος Αθηναίων σπατάλησε το ποσό των 942.105 ευρώ για την κατασκευή του portal, cityofathens.gr, το οποίο είναι βασισμένο στην open source πλατφόρμα Drupal''. Γιά ένα τέτοιο ''πόρταλ'' άντε χαριστικά 5-10.000 ευρώ και όχι κοντά 1 εκατομ..
Μα καλά, τόσο μακάκες είναι οι πολίτες της Αθήνας, αφού ανέχονται τον κάθε φούστη δήμαρχό τους, να σπαταλά το δημόσιο χρήμα των φορολογούμενων, ανάλογα με τα ''βίτσια'' του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: