Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ

Παρουσιάζουμε θαύμα, το οποίο σχετίζεται με 35χρονο νεαρό ο οποίος χτύπησε πολύ σοβαρά με το όχημα που οδηγούσε. Οι γιατροί μάλιστα είχαν σηκώσει , άλλοι τα χέρια και άλλοι τα πόδια, ψηλά ! Να προσθέσουμε ότι σε καιρούς γενικής αποχαυλίτιδας ο καλός θεός έχει κάνει συνήθεια να επικοινωνεί με θαυματουργικό τρόπο ώστε οι ψυχοπαθείς και τα βλήματα που γεύονται τη δωρεά της χάρης του υψίστου , να αποκτούν βιώματα τέτοια τα οποία καθιστούν ακλόνητη τη μαλακία που έχουν στον εγκέφαλο. Οι περισσότεροι από δαύτους δεν παύουν να αναζητούν μέχρι και την τελευταία τους αναπνοή, το θαύμα.
Οι γιατροί λοιπόν με τα πόδια ψηλά περίμενα τον βέβαιο θάνατο του 35χρονου.
Έλα μου ντε όμως , δεν υπολόγισαν την επέμβαση της αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας. Που όμως δεν ήταν αυτή. Απλά της έμοιαζε . . .
Ας πάρουμε τα πράματα όμως από την αρχή.
Ο Κώστας , πατέρας δυο ανήλικων παιδιών , επέστρεφε από την Αθήνα , στην πόλη που κατοικεί μια μέρα του Σεπτέμβρη με την μηχανή του μεγάλου κυβισμού. Είχε μόλις τακτοποιήση ορισμένες εργασίες και επέστρεφε κουρασμένος. Στην διαδρομή η μοτοσυκλέτα ανατρέπετε και ο ίδιος στην κυριολεξία απογειόνεται και πέφτει με ορμή σε μια κολώνα.
Η σύγκρουση προκαλεί θραύση στη λεκάνη , στα πλευρά και στις απολύξεις των πέντε χαμηλών σπονδύλων της σπονδυλικής του στήλης. Μια εκ των απολύξεων κόβει μια φλέβα η οποία προκαλεί, σύμφωνα με την διάγνωση των θεράποντων γιατρών οπισθοπεριτωναικό αιμάτωμα από την εσωτερική αιμοραγία. Το γεγονός αυτό έκανε τους γιατρούς να σηκώσουν τα πόδια ψηλά! Τέτοια περίπτωση δεν δεχόταν χειρουργική επέμβαση. Μετά από 24 ώρες ο Κώστας οδηγήται εξαντλημένος από την απώλεια αίματος στο χειρουργείο . Ετοιμοθάνατος και ενώ έχει χάσει τρία κιλά αίμα οι γιατροί αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια σωτηρίας. Τον χειρουργούν στην κοιλιακή χώρα για να μην αφήσουν να πεθάνει , όπως οι ίδιοι είπαν αργότερα χωρίς ιατρική προσπάθεια.
Με λίγα λόγια, η φλέβα έκλεισε από μόνη της και οι γιατροί μιλούσαν για θαύμα!!!
Τον επόμενο μήνα δόθηκε η απάντηση. Είρθε στον ύπνο του Κώστα μια κοντή κοπέλα που φορούσε σκούρο ράσο . . . Του είπε ότι αυτή τον έσωσε κατά εντολή της παναγίας γιατί η ίδια είχε κάποια υποχρέωση εκείνη την ώρα και δεν μπορούσε να πάει για τον Κώστα . . .
Όμως , ποια είναι η παρεξήγηση ; Δεν ήταν η Αναστασία η Ρωμαία αλλά απλά κάποια άλλη που της έμοιαζε και ο Κώστας είχε παραγνωρίσει .
ΤΕΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: