Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΦΑΣΟΥΛΙΑ !

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς τους έχει πιάσει με το διαδίκτυο μια υπόθεση άλλωστε "χαμένη" από χέρι. Καυλώσαμε τώρα ! Να τα βάλουμε με ένα χώρο που θα λέγαμε ότι απεικονίζει την απόλυτη ελευθερία και έτσι πρέπει να μείνει . Αν είναι δυνατό να λέγονται τέτοιες γελοιότητες , του στυλ . . . με τα νομοθετικά πλαίσια . Καλύτερα να βάλουν κανένα νομοθετικό πλαίσιο στο κώλο τους για να τον συγκρατήσουν , για να μην καυλώνει ανεξέλεγκτα , παρά να τσαμπουνάνε αυτές τις απίθανες "τσιμεντόλιθο"- κοτσάνες τους !
Από ποιους κινδυνεύει η εξουσία ρε ; Από μια αίσθηση , της ελευθερίας !
Όποιος είναι ελεύθερος και το μεταδίδει και στους άλλους , αυτός είναι επικίνδυνος για τους λοξά τους της εξουσίας ; Καλά , μιλάμε για μεγάλη παράνοια . Πάντα κάτι τους απειλεί , τι φρίκη !!! Δεν καταλαβαίνουν ότι η ελευθερία είναι η καλύτερη παρέα , είναι ο καλύτερος φίλος . Άσε που μπορείς να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη !
Σήμερα η εξουσία ακολουθεί περίεργα μονοπάτια . Γνωρίζουν ότι τους έχουμε πολύ για τα αχαμνά μας και λένε : "Έτσι είσαστε ρε ; Τώρα κι εμείς θα σας γαμήσουμε" , φτιάχνοντας κάτι που μοιάζει με φαύλο κύκλο . Οι καλύτεροι βέβαια έχουν φύγει μπροστά αφήνοντας τους άλλους να ακολουθούν . Και οι καλύτεροι είναι και από τις δύο πλευρές ή καλύτερα από όλες τις κοινωνικές τάξεις . Οι ανοιχτόμυαλοι άλλωστε δεν γνωρίζουν τέτοια εμπόδια . Στη χώρα μας όμως ζούμε μια πολύ βρώμικη κατάσταση . Κάποιοι είναι βάρος σε κάποιους άλλους και αυτό δεν είναι καθόλου εντάξει ! Το γαϊδούρι πόσο νομίζεις ότι μπορείς να το φορτώσεις ακόμη ; Θα σε πετάξει κάτω κι εσένα βρε παλιέ μαλάκα !
Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η γκούρλα τους ! Είναι περιορισμένης ευθύνης άνθρωποι , ίσως !

Θα πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που να είναι δημοσιευμένα όλα τα ονόματα των ηλιθίων και των ανόητων που έχουν μπει , με κάθε τρόπο , στη ζωή μας ; Σίγουρα ναι ! Αφού αυτοί μπαίνουν από την τηλεόραση (Αυτό το σκατάδικο) , εμείς θα τους ξεμπροστιάζουμε απ' το διαδίκτυο .









Δεν υπάρχουν σχόλια: