Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ & ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΡΕΒΟΣ !!!

EDM.jpg

Αυτές οι γάτες, αυτοί οι σκύλοι πρόκειται να ξεκοιλιαστούν και να γδαρθούν ΖΩΝΤΑΝΟΙ για να πάρουν τη γούνα τους και μετά να μας τα στείλουν ως διάφορα φτηνά πράγματα MADE IN CHINA.

Δείτε τα μάτια τους!! Δείτε τον τρόμο! Δείτε τα μάτια τους!

Ο Πυθαγόρας μιλούσε για την ψυχή τους και ο Αγιος Μόδεστος (Ορθόδοξος) προσευχόταν για την ψυχή τους, να τους απαλλάξει ο Θεός από τον πόνο!

Δείτε τα μάτια τους! Τον πόνο και τα ουρλιαχτά θα τα δούνε τα 2 ανθρωπόμορφα κινέζικα κτήνη της 3ης φωτογραφίας που ξεφορτώνουν τα κλουβιά. Κινέζικα δίποδα θηρία.

Γιατί όλα αυτά τα φρικώδη συμβαίνουν στην Κίνα (από αυτούς προφανώς ζήλεψε και το κρητικό θηρίο που σούβλισε το σκύλο).

Ναι, στην Κίνα, όπου η ανθρώπινη κτηνωδία έχει φτάσει σε βάθη ερρέβους. Ναι, στην Κίνα που φέτος φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί όπου σε λίγο καιρό θα ακουστεί ο Ολυμπιακός Ύμνος..."αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατέρα, του ωραίου, του μεγάλου και τ' αληθινού..." θα ψέλλει η χωροδία με τους κινέζους και τις κινέζες, και λίγο πιο κει δίποδα κινέζικα θηρία θα ξεκοιλιάζουν, θα κομματιάζουν και σε περιπτώσεις θα σερβίρουν εκλεκτούς σκυλίσιους μεζέδες στους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Στην Κίνα ... όπου φέτος θα δολοφονηθεί οριστικά και μια για πάντα ό,τι είχε απομείνει από Ολυμπιακό Πνεύμα! Για ακόμη μια φορά τα ιδεώδη των Αρχαίων Ελλήνων θα σφαγιασθούν εκεί, στα σφαγεία των ζωντανών ξεκοιλιασμένων γατιών και σκυλιών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: