Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΛΛΟ !




… Αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η νέα παράσταση που θα ανεβάσει το πειραματικό θέατρο της ΝΔ. Όπως όλα δείχνουν τα απόνερα της υπόθεσης Siemens θα πνίξουν τους χαζούς των δύο μεγάλων δεξιών οικογενειών. Τι ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι οι χαζοί ; Μα φυσικά ο Κυριάκος και ο Ξάδελφος. Αυτοί επιλέχθηκαν να θυσιαστούν καλοκαιριάτικα στο βωμό των ψήφων και των δημοσκοπήσεων.

Το Super Deal (έστω και χωρίς τον Φερεντίνο) μεταξύ των δύο οικογενειών πρέπει να έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστοί ΟΛΟΙ τους στο «Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δύο το πρόσωπο» μάλλον ήδη γράφουν την δήλωση που θα διαβάσει ο Κυριάκος και θα μας «πετάει» στην μούρη άκαρδα ότι παρατάει την πολιτική για το καλό του κόμματος και για να στηρίξει τον Πρωθυπουργό στον αδυσώπητο αγώνα που δίνει κατά της διαφθοράς.

Στο άλλο στρατόπεδο τα πράγματα ήταν λίγο ευκολότερα. Ο Ξάδελφος δεν χρειάστηκε να πεισθεί από κανένα ώστε να ξαπλώσει στον βωμό και καρτερικά να περιμένει το μαχαίρι. Ο Ξάδελφος αυτοκτόνησε. Την μια στιγμή μιλούσε για ταξιδάκι αναψυχής και την άλλη στιγμή κάποιοι κακοί έδιναν στην δημοσιότητα τις ζημίες που είχε ο ΟΣΕ επί υπουργίας του μετά την σύμβαση με την Siemens.

Με λίγα λόγια GAME OVER γι’ αυτούς τους δύο (έστω προς το παρόν) με τον μοναδικό χαμένο να είναι η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ που θα χάσει δύο από τους πρωταγωνιστές της.

Φιλιά στο Σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: