Σάββατο 12 Απριλίου 2008

ΦΟΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ένα μουσείο στην Αγία Πετρούπολη, της Ρωσίας, έχει αφαιρέσει μια αρχαία εικόνα απεικονίζοντας τον Ιησού Χριστό από την επίδειξη επειδή το κομμάτι του "ενεργειακού τομέα" της τέχνης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες έχει σκοτώσει διάφορα μέλη του προσωπικού.

Ένας καθηγητής στο Hermitage Museum λέει ότι είχε παραπονεθεί για τα αποτελέσματα της εικόνας για χρόνια, εξέθεσε τον τηλέγραφο του Λονδίνου. Ισχυρίζεται ότι έχει οδηγήσει στο θάνατο διάφορων εποπτών στις εγκαταστάσεις .

"Είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο και άρχισε πολύ καιρό πριν,"έλεγε ο Boris Sapunov στο έγγραφο. "Τρεις ή τέσσερις άνθρωποι πέθαναν από ασθένειες, και η σύμπτωση άρχισε να μου κάνει να σκεφτώ . Δεν θα εκτεθεί άλλο.

"Η εικόνα δημιουργήθηκε από διάφορους καλλιτέχνες, αλλά είναι το μέσο τμήμα, που χρωματίζεται από έναν μαθητευόμενο, ο οποίος έχει έναν αρνητικό βιο - τομέα."
Ο Sapunov ισχυρίζεται αρχικά τα προβλήματα υγείας επίδειξης μόνο προκαλούμενα δευτερεύοντα, όπως την υψηλή πίεση αίματος ή τη γενική δυσφορία.

Ο καθηγητής επέστησε αρχικά την προσοχή στο πρόβλημα με την επαφή ενός ρωσικού ταμπλοειδές, το Komsomolskaya Pravda. Αφότου η δημοσίευση μιας ιστορίας η "εικόνα δολοφόνων στο Hermitage Museum," το μουσείο άρχισε να λαμβάνει τις καταγγελίες από τα ανησυχημένα μέλη του κοινού.

Ο Vyacheslav Gubanov, ένας τοπικός γιατρός διεύθυνε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες μια ανάλυση της εικόνας. "Αυτή είναι μια θαυμάσια εικόνα, πολύ ισχυρή," ειπε ο Gubanov στη Pravda της Ρωσίας. "Δεν είναι ένοχο της παραγωγής των ανθρώπων να αισθανθούν κακό. Παράγει τη δύναμη, η οποία κάνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο να δονηθεί σε μια υψηλή συχνότητα. Όχι κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να το αντέξει αυτό.
Πιθανότατα, την εικόνα προοριζόταν για την ελίτ, όχι για τους κοινούς ανθρώπους." Συνεχίζοντας ο Gubanov, "δεν υπάρχει κανένας μυστικισμός για αυτό. Όλα μπορούν να εξηγηθούν με τη φυσική. Τα υψηλής συχνότητας σήματα διαμορφώνουν το "βιοπεδίο" οποιουδήποτε αντικειμένου διαβίωσης ή μη-διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων. Εάν κάποιος έρχεται μέχρι αυτο, η ακτινοβολία της εικόνας θέτει τη συχνότητα της ακτινοβολίας του εγκεφάλου. Το βιοπεδίο μιας εικόνας βοηθά τους ανθρώπους να βρούν μια έξοδο ενός προβλήματος ο πιστός σκέφτεται ότι είναι ένα θαύμα." Ο Pavel Goskov, ένας καθηγητής του κρατικού τεχνικού πανεπιστημίου, που εξηγείται στον πειραματισμό της Pravda που γίνεται στις εικόνες. "Όσο παλαιότερη η εικόνα, η περισσότερη δύναμη αυτό μπορεί να παραγάγει," λέει ο Goskov .

"Πραγματοποιήσαμε διάφορα πειράματα με τις εικόνες. Παραδείγματος χάριν, βάζουμε ένα ποτήρι του ύδατος μπροστά από μια εικόνα ακριβώς για 10 λεπτά. Κατόπιν, χύσαμε το χρεωμένο και κοινό ύδωρ σε δύο κύπελλα που γέμισαν με τα σιτάρια σίτου. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο: Ο σίτος αυξανόταν πολύ καλύτερα στο χρεωμένο ύδωρ. Σύμφωνα με την έρευνά μας, η ιερή εικόνα τριάδας είναι η ισχυρότερη. Μερικοί άνθρωποι λένε, μπορούν ακόμη και να αισθανθούν τη δύναμή του." Μερικοί στο μουσείο δεν είναι πεπεισμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: