Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !

Ας πούμε και μερικά συμπτωματικά που συνέβησαν σε διαφορετικούς ανθρώπους, όχι φαντασιόπληκτους αλλά ανοιχτομάτηδες και σε διαφορετικές τοποθεσίες και χρόνους.

Περίπου το Καλοκαίρι του 2001 δύο παρατηρητές κάθονται Ιούνιο μήνα πίσω από το 1ο καταφύγιο του Λιτοχώρου (Ολυμπος) όπου υπάρχει πακτωμένο έδρανο και παρατηρούν τον έναστρο ουρανό σε σχετικά χαμηλή φωτορύπανση. Ωρα 22.15 ετοιμάζονται αν φύγουν, όταν από ΒΔ κατεύθυνση και σε απόσταση 300 μέτρων και ύψος 50 μέτρων από την θέση τους εμφανίζεται μια χρυσοκόκκινη σφαίρα μεγέθους μπάλας μπάσκετ να ελίσσεται ανάμεσα στα δένδρα της πλαγιάς αθόρυβα και να κατευθύνεται προς το σημείο όπου ευρίσκοντο. Πλησιάζοντας βούτηξε κυριολεκτικά στην παρακείμενη χαράδρα την οποία κατηύγασε με φως και έξαφανίσθηκε.. Ο ένας από τους δύο παρατητές ανέφερε ότι αισθάνθηκε τρομερή έλξη από το αντικείμενο.

Προς το τέλος του ιδίου μήνα και έτους οι ίδιοι παρατηρητές βρέθηκαν επίτηδες γύρω στα μεσάνυκτα επάνω στον Ολυμπο και σε απόσταση τουλάχιστον 4-5 χιλιομέτρων από την προηγούμενη θέση και κινούμενοι με αυτοκίνητο αργά ανηφορίζοντας αντίκρυσαν 2 σφαίροειδή μεγέθους μεγάλου πορτοκαλιού και χρώματος πρασίνου να έρχονται αντίθετα προς την πορεία τους. Εβγαλαν το αυτοκίνητο από τον δρόμο και βγήκαν οι ίδιοι έξω. Το ένα αντικείμενο βούτηξε στην χαράδρα και χάθηκε ενώ το άλλο άρχισε να πηγαινοέρχεται δίπλα στο αυτοκίνητο σε απόσταση 4 μέτρων περίπου, προκαλώντας ευχάριστο συναίσθημα (γαλήνης και ασφαλείας) στους δύο παρατηρητές. Αφού βαρέθηκαν αν το βλέπουν μπήκαν στο αυτοκίνητο και κάνοντας αναστροφή κατηφόρησαν προς Λιτόχωρο. Το αντικείμενο πήγαινε μπροστά τους απομακρυνόταν γύριζε, έκανε αναστροφή πάνω από το αυτοκίνητο και ξανά πήγαινε μπροστά. Μερικές στροφές πριν φθάσουν στην έναρξη του δρόμου ανέπτυξε ταχύτητα προς τα άνω και εξαφανίσθηκε.

Τον Νοέμβριο στους Δελφούς και ειδικά στην μη προσβάσιμη Κασταλία παρουσία πολλών ας πούμε φιλοθεαμόνων έγινε μια παρουσία σωστή γιορτή φωτός με πολλά φωτεινά αντικείμενα.

Στην Κατερίνη φωτογραφίζοντας με κλασσική μηχανή (Cannon ftb) και τηλεφακό από τρίποδα την πανσέληνο προέκυψε φωτογραφία σώματος κειμένου μακρότερα της Σελήνης και μεγαλυτέρου της. Φυσικά να μην ξεχνάμε και τις φωτογραφίες του SoHO , που όλο και κάτι έχει να μας παρουσιάσει , έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Η απορία μας λύθηκε αργότερα (για το τι ήταν).

Με τα παραπάνω θέλω να καταδείξω, πρώτα πρώτα την νοοτροπία που πρέπει να έχουμε (ανοιχτό μυαλό και μάτι). Το αντίθετο (η άρνηση) είναι η νοοτροπία πολλών, μα παρα πολλών που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα και η θέση που πέρνουν είναι η στείρα άρνηση από τον φόβο μήπως κάποιος (ποιος;;;) τους ειρωνευθεί. Το μα βαδίζουμε κοιτάζοντας το χώμα είναι άρνηση προς τους ουρανούς, της υψιπετείας και ροπή προς τα χθόνια πνεύματα. Αν λοιπόν σας ρωτήσει κάποιος ευθέως « ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO » θα είμουν πολύ-πολύ περίεργος

να ιδώ τις απαντήσεις σας. Είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι το σύμπαν σφύζει από ζωή. Οσοι δεν το γνωρίζουν θέλουν διάβασμα. Επακόλουθο φυσικό είναι και το επόμενο. Υπάρχουν εξωγήινοι, οπωσδήποτε ναι, αλλά το κυριότερο είναι ότι μας επισκέπτονται αλλά και ζούν ανάμεσά μας. Αυτοί όλοι μη νομίσετε ότι μας κατασκοπεύουν (τι να πάρουν από εμάς: τα μπουρμπούτσελα ή τον υπερφίαλο εγωισμό μας;) . Αλλοι έχουν τις επαφές με ανώτατα στελέχη και συσκέπτονται περί του πρακτέου για την σωτηρία του πλανήτη μας και άλλοι ασχολούνται με την σωτηρία των πολύ άσχημα μπλεγμένων συνανθρώπων μας. Εχουμε βλέπεται και την ντόπια αντίδραση των Αποστατών (ΕβραιοΣιωνιστών) καλά να είναι οι άνθρωποι . Και φυσικά η αντίδραση των πάσης μορφής και δόγματος θρησκεύομενων Συλλήβδην όλοι λένε παραπλήσια ψέμματα με απώτερο σκοπό την ποιμνιοποίησή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΥΓΟ!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ;.

Χωνεψτε ένα πράγμα. Εν αρχή το χάος. Κάποια στιγμή υπήρξε μια ενέργεια- δύναμις ασύλληπτη από εμάς η οποία δημιούργησε τον εαυτό της και όλα όσα πληρούν το χάος. Είναι ασέβεια ο εξανθρωπισμός της και όσα το ακολουθούν. Ξεκαθαρίστε τι είστε και τι θέλετε. Αφυπνισθείτε και αφυπνείστε και τους διπλανούς σας. Οι ώρες και οι ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον μας. Μην νομίσετε ότι αυτά που γράφουμε είναι δουλειέ για άλλους. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: