Κυριακή 27 Απριλίου 2008

ΜΠΡΙΖΙΤ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ . . .

1025.jpg

Για μία ακόμη φορά η γνωστή ηθοποιός και πρώην sex symbol σύρεται από τις Γαλλικές αρχές στα δικαστήρια, για «πρόκληση φυλετικού μίσους». Είναι η πέμπτη φορά που η στάρ οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες, λόγω των σχολίων της για το Ισλάμ.

Από όταν αποτραβήχτηκε από την κινηματογραφική βιομηχανία, η Μπριζίτ Μπαρντό, έχει τραβήξει πολλές φορές πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας κατακρίνοντας «ευαίσθητα θέματα» όπως η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες, αλλά και τα ισλαμικά θρησκευτικά έθιμα.

Τέσσερις φορές μέχρι τώρα, έχει αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμα, για διάφορες δηλώσεις της. Αυτή την φορά οι κατήγοροι ζήτησαν να διαταχθεί η δίμηνη φυλάκισή της και πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ.

Χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας στην συγκεκριμένη δίκη, ζήτησε υψηλότερη ποινή για την Μπι Μπό, όπως την αποκαλούσαν, διότι έχει κουραστεί να την φέρνει στα δικαστήρια. Αυτή την φορά η φράση της, που προκάλεσε την επέμβαση του εισαγγελέα ήταν ότι η μουσουλμανική κοινότητα της Γαλλίας «καταστρέφει την χώρα μας και επιβάλλει τα έθιμά τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια: