Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΠΑΙΞΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

Ακόμη κι αν δεν το έχουμε καταφέρει όλοι μέχρι τώρα, είναι ανάγκη, επιτακτική μάλιστα να ξεχάσουμε την κακή, την τραγική, ίσως και απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασε η εθνική μας ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro. Κανέναν δεν τιμά αυτό που έδειξε η ελληνική ομάδα στο παιχνίδι με τη Σουηδία, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν ήταν φόβητρο ούτε καμία ομάδα με σπουδαίες ικανότητες.

Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε μπροστά. Οχι μόνο εμείς, αλλά πολύ περισσότερο τα στελέχη της ομάδας. Πάντα πίστευα ότι ένας προπονητής, στην προκειμένη περίπτωση ο Ρεχάγκελ, ξέρει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα του και πώς πρέπει να τη διαχειριστεί. Επειτα από μία ήττα είναι πολύ εύκολο να κρίνει και να κατηγορήσει κανείς. Ελα όμως που αυτό που όλοι λίγο πολύ ψιθυρίσαμε μετά τη Σουηδία, ότι δηλαδή η ομάδα χρειάζεται ορισμένες αλλαγές και περισσότερο τολμηρό ποδόσφαιρο, το ζητούν πλέον και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

Το «ρίσκο» είναι πλέον αναγκαίο, διότι και με την πλάτη στον τοίχο παίζει πλέον η Εθνική μας, αλλά και δεν έχει άλλη επιλογή για να φτάσει στη νίκη. Χρειάζεται να τολμήσει περισσότερο, να παίξει επιθετικά, να ζητήσει τις φάσεις και να μην περιμένει τον αντίπαλο, να έχει επιθετικό χαρακτήρα στο παιχνίδι της και όχι παθητικό ρόλο. Με άλλα λόγια, χρειάζεται να παίξει ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Σάλτσμπουργκ, αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρεχάγκελ και στο σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα το Σάββατο. Κανείς δεν έχει το αλάθητο. Είδε προφανώς τα λάθη του ο Γερμανός και θέλει να τα διορθώσει, θέλει να φρεσκάρει την ομάδα, αν και σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, είναι πολύ τραβηγμένο να περιμένει κανείς εντυπωσιακές αλλαγές μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από έναν? Ρεχάγκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: