Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ (Εδώ γελάτε!)

prwinadikaΣήμερα ήταν η τελευταία μέρα εκπομπής για τις πρωινές εκπομπές των μεγάλων καναλιών. Η Ελένη Μενεγάκη τελείωσε τη σεζόν με καλεσμένη την Έλενα Παπαρίζου και στο τέλος άφησε να εννοηθεί ότι είναι πολύ στεναχωρημένη με τις αποχωρήσεις που θα γίνουν (Ζαρίφη).

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο «Όμορφος Κόσμος το πρωί» έκλεισαν την εκπομπή με τον Εμιρλή και άλλους νέους καλλιτέχνες, ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής άφησε να εννοηθεί ότι στη νέα τηλεοπτική χρονιά θα πορευθεί με τους ίδιους συνεργάτες αρκεί να πειστούν και να μείνουν στο πρωινό...

prwinadikaΣτον ANT1 πάλι το μόνο σίγουρο, είναι η ανακούφιση που ένοιωσαν οι υπεύθυνοι του σταθμού, με το τέλος του «Πρωινού Καφέ» αφού η χρονιά αποδείχθηκε καταστροφική σε νούμερα τηλεθέασης. Οι υπεύθυνοι τρέχουν να σώσουν το branding της εκπομπής και έχουν συμφωνήσει ήδη τη νέα χρονιά να έχουν στο πλατό τη Δούκισσα Νομικού πλάι στον Γιώργο Σατσίδη, καθώς και την «ζουμερή» Ελενίτσα που αποτέλεσε τη φετινή έκπληξη. Ερωτηματικό αποτελεί η Λίτσα Πατέρα που για να μείνει θα ζητήσει αυξημένες αποδοχές και φυσικά πολύ περισσότερο χρόνο.

Η Μαριέττα Χρουσαλλά που βλέπει την φιλοδοξία τηςνα αναλάβει το πρωινό στον ANT1, να ξεθωριάζει θα συνεχίσει να «παίζει» στο ALTER για άλλες 2 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: