Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΑΣ !

Να σταματήσουν τα ''καραγκιοζιλίκια'': Συνηθισμένο φαινόμενο στην οργανωμένη Ομογένεια στις ΗΠΑ, οι μόνιμοι προεδροπαράγοντες ν' ''αλληλοτιμούνται''. Τελευταία και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών, αντί ν' ασχολείται με την παιδεία, ασχολείται με ''τιμητικές εκδηλώσεις'' και λοιπά γραφικά. H αξιοσέβαστη πρόεδρος της Ομοσπονδίας, μπορεί να κάνει του κεφαλιού της και χωρίς να ενημερώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, να διοργανώνει εκδηλώσεις, που στόχο έχουν μόνο την -φωτογραφική- προβολή ολίγων και ''ημετέρων'' στα ελληνόφωνα έντυπα ΜΜΕ, ειδικά του ''γκέτο'' μας, της Αστόριας. Αλλά η υπόθεση της παιδείας των παιδιών των Ομογενών είναι σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να προωθηθεί με γραφικές εκδηλώσεις και ''τιμητικές πλακέτες''. Χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ΟΥΣΙΑ. Από γραφικότητες και ψώνια που αποζητούν αναγνώριση χορτάσαμε τόσα χρόνια.

Κατάντια:
Σκουριασμένα μυαλά, ανεπαρκέστατων, μόνιμων -διεφθαρμένων και μη- πολιτικών, θ' ''αποφασίσουν'' -νομοθετώντας- γιά το φίμωμα της ελευθερίας έκφρασης, μέσω των Βlog, στην Ελληνική (τηλεοπτική) Δημοκρατία.

Siemens:
Σκάνδαλα; Ποιά σκάνδαλα; Ποιά ανάμιξη πολιτικών; Αν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και ειδικά από μέλη της οικογένειας του ''επίτιμου''. Το είπε και ο υπουργός Δικαιοσύνης -πριν ολοκληρωθεί η έρευνα της ''αδέκαστης'' Δικαιοσύνης- ότι ''δεν υπάρχει ανάμιξη πολιτικών'' στο σκάνδαλο. Κατά συνέπεια, ''σεμνά και ταπεινά'' τ' αρπακτικά, θα συνεχίσουν το έργο της υποτίμησης της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. (140.000 και μισό εκατομ. ευρό γιά ''ηλεκτρονικό εξοπλισμό''. Καλά, από χρυσάφι είναι φτιαγμένα τα εργαλεία ή απευθύνονται σε ηλίθιους;). Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, υπάρχει γιά να κυνηγά τους κλεφτοκοτάδες. Μην ξεχνάμε ότι στην μπανανία, οι βουλευτές της, οι πολιτικοί, έχουν... ασυλία (χαραχτηριστικό γνώρισμα μπανανίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: