Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΕΙΔΕΣ Η . . . Δ.Ε.Η ;

Όπως όλα δείχνουν η ΔΕΗ δεν το βάζει κάτω και μάλλον θα πάει μακρυά αυτή η ιστορία. Δύσκολη μέρα η σημερινή: μπαίνοντας σε ασανσέρ δεν θα ξέρουμε αν θα φτάσουμε στον προορισμό μας, ξεκινώντας ένα post στο blog δεν θα ξέρουμε εάν θα προλάβει να δημοσιευτεί. Και όλα αυτά επειδή η ΔΕΗ δεν ανακοίνωσε τις ώρες των διακοπών. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ A.E.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει τα παρακάτω :

Με βάση την εξέλιξη της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας και την κατάσταση των διαθέσιμων μονάδων Παραγωγής σήμερα και ώρα 15:00, δεν προβλέπονται αποκοπές φορτίων για το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας, 10 Μαρτίου 2008.
Εάν παραστεί ανάγκη, ενδέχεται να γίνουν περιορισμένης έκτασης αποκοπές σε συγκεκριμένες περιοχές κυρίως της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και της Κέρκυρας, σύμφωνα με πρόγραμμα εκτάκτων απορρίψεων φορτίου που έχει καταστρώσει η ΔΕΗ.
Παρά ταύτα:

• Εξακολουθεί να ισχύει η έκκληση της ΔΕΗ προς όλους τους πελάτες της να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων κλπ κατά τις ώρες αιχμής της απογευματινής ζήτησης, δηλαδή από 18:30 έως 21:30.

• Ομοίως, ισχύει το αίτημα της ΔΕΗ προς όλους τους καταναλωτές Υψηλής και Μέσης τάσης με ισχύ μεγαλύτερη του 1,5 MW για μερικό περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας λόγω της δημιουργηθείσας έκτακτης ανάγκης.

• Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθούν εγκλωβισμοί, καθώς παραμένουν οι κίνδυνοι για πραγματοποίηση εκτάκτων αποκοπών ηλεκτρικού ρεύματος όποτε χρειασθεί αυτό.

Αθήνα 10 Μαρτίου 2008
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: