Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΟΙ ΠΥΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΑΛΛΑ . . .

Αν και αρκετοί άνθρωποι μίλησαν για την χριστιανική λαίλαπα , είτε ανοιχτά , είτε συγκεκαλυμμένα , δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα στην σημερινή εποχή διότι όσο και πολιτισμένος να επιχαίρει ότι είναι ο δυτικός κόσμος - δύσκολα θα δεχόταν έναν δηλωμένο Άθεο ως κυβερνήτη της χώρας του- σίγουρα έχει "ένα μικρό προβληματάκι" πάνω σε αυτό το ζήτημα . Η δικτατορία των χριστιανών δεν έχει προηγούμενο ως ιστορικό γεγονός και μόνο στις ημέρες μας , τον 21ον αιώνα , έχει εκφυλιστεί .
Στην Αμερική ίσως σήμερα το πρόβλημα με τους χριστιανούς είναι  μεγαλύτερο διότι είναι και φανατικότεροι από οποιαδήποτε άλλη φορά της σύγχρονης εποχής , αλλά μάλλον θα τους περάσει . . . 
Οι λαοί έχουν ξεχάσει τα ίδια τα βάσανα που πέρασαν αλλά είναι γνωστό , οι λαοί ξεχνούν διότι τα περασμένα έχουν μείνει γραμμένα μόνο , κάποιοι τα κρύψανε , και μόνο αυτός που θα κάνει έρευνα , σχετικά με το θέμα της επιβολής του χριστιανισμού στον δυτικό κόσμο , κάτι θα πάρει μυρωδιά .
Σήμερα ο χριστιανισμός δεν εμφανίζεται με την μορφή που κυβερνά τον κόσμο αλλά καλυμμένος , πίσω από ένα κοσμικό σύστημα το οποίο αυτός ξέρασε ! Δεν είναι αποτέλεσμα μετάβασης της" δημοκρατίας των πολλών θεών" των Αθηναίων αλλά ένα τερατούργημα από την φασιστική παγκοσμιοποίηση του ενός Γιαχβέ και του κληρονόμου του εβραίου χριστού !
Ω ! Τι τρόμος !!!
Έχουν παράγει δημιουργήματα "ανθρώπινα προϊόντα" . Είναι αυτοί που όταν τους βλέπεις λες μέσα σου: - "Είναι αδύνατον να έχουν περάσει. . . από την παιδική ηλικία . Έχουν μια . . . παγομάρα αδιανόητη . . . ανεξήγητη . . ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: