Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ


Πόσο βλάκες μπορεί να είναι μερικοί δημοσιογράφοι , αφού με την σπιρτάδα που έχει το μυαλό τους σκέφτηκαν , κάτι να γίνει , να μπει φραγμός στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα BLOGS!!! Μα είναι δυνατόν ακόμη και να το σκεφτούν αυτό ; Ε , οι άνθρωποι χάνουν κάποια λάδια και καλό θα ήταν να κοιτάξουν να διορθώσουν τα αίτια της βλάβης! Άκου εκεί ! Να θέλουν να βάλουν χέρι . . . που ; Στο ίντερνετ !
Δεν φτάνει που έχουν κάνει την έντυπη δημοσιογραφία σαν την απαίσια μουτράκλα τους , δεν τους φτάνει , θέλουν να έχουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο της ενημέρωσης των ανθρώπων . Μόνο που αυτή η χάρη δεν θα τους γίνει . Τι όμορφα ! Πόσο χαίρομαι που δεν έχουν καμιά , μα καμιά απολύτως δύναμη να αγγίξουν και αυτό το πεδίο με τα βρώμικα τους βίτσια . Δεν την αντέχεται την ελευθερία ρε ; Καλά να πάθετε . . . και δεν φαντάζεστε πόσο με ερεθίζει που έχετε πρόβλημα . Τι γλύκα είναι αυτή που νιώθω ! Νομίζω πως θα . . . . . το έπιασες το υπονοούμενο ;
Εφάμιλλη, η ανακάλυψη του διαδικτύου, με αυτήν της ανακάλυψης του τροχού , αναλογικά !
Τώρα βέβαια , για να λέμε και το άλλο , δεν είναι να ισοπεδώνουμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα αλλά έχει πάψει να είναι λειτούργημα . Κάτι άλλο είναι . Αν και αγοράζω εφημερίδα καθημερινά . Από εκεί ίσως το έχω διαπιστώσει .
Είναι φανερό πάντως γιατί χάνουν την ψυχραιμία τους και εκνευρίζονται . Όσοι θέλουν πραγματικά ενημέρωση σίγουρα δεν θα εμπιστευτούν κάτι Παυλόδουλους που μετά την "ενημέρωση" πέφτει τσιφτετέλι που πάει σύννεφο ! Κουνιούνται οι κώλοι και γίνεται χαμός ! Έτσι δεν είναι ; Χανούμ Μπουρέκ Ενημέρωση δηλαδή !
Το ίντερνετ σπάει επιτέλους , κάνοντας χίλια κομμάτια , την υποκρισία των Ντερμπεντέρηδων !!!
Το έπιασες κι αυτό το υπονοούμενο ; ΤΡΕΜΕΙ !!! Χμ!
Πάντως είναι πολύ αστείοι όταν ιδρώνουν να υπερασπιστούν το αμπέλι τους . Μεγάλη πλάκα ! Αλλά κι από την άλλη αυτό μεταφράζεται σε χρήμα , οπότε , εντάξει , μόνο να μην ζητάνε πολλά σαν τον άλλον τον ακατονόμαστο με τα 5.000.000Ευρώ . Λιχουδιάρης ο δικός σου , ε ;
Και συνεχίζουμε . . .
Η ζωή πάντα συνεχίζεται και εξελίσσεται . . . .
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: