Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

ΑΓΙΑ ΦΩΤΙΑ

Οι χριστιανοί θέλοντας να μην μειονεκτούν έναντι των Ελλήνων για ό,τι συμβολίζει το φως, στο πνευματικό επίπεδο , (Αφού οι Έλληνες έχουν την αφή της φλόγας) δεν δίστασαν να πουν ότι ο ίδιος ο θεός στέλνει , κυριολεκτικά , τη φωτιά ,από τους ουρανούς , κάθε Πάσχα ! Μέσα σε ένα τάφο !
Ναι ! Μην ειρωνεύεστε καθόλου . Πράγματι υπάρχουν άνθρωποι - Ως επί το πλείστον χαμηλού μορφωτικού επιπέδου - που έχουν πεισθεί ότι ο θεός του σύμπαντος κόσμου , μια φορά το χρόνο ανάβει φωτιές σ' ένα τάφο που λογίζεται ως τάφος του γιου του , δηλαδή του ίδιου ! Τέτοια πράγματα πιστεύουν στα σοβαρά !
Αλλά αν δικαιολογήσουμε τους ανθρώπους με το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο , αλλά και άλλους που θα ονομάζαμε απληροφόρητους , αφελής , ή και ανόητους ακόμα ή φανατικούς που παραληρούν , "μυαλά με σαμάρι" , τελικά αυτοί που συντηρούν την άγνοια και το παιχνίδι αυτό με το οποίο απέκτησαν και συντηρούν την εξουσία τους , σε ποια ηθική βαθμίδα να τους κατατάξουμε ;
Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή , την ανίατη σύφιλη ! Όταν τέτοιο ψέμα υποδέχονται με τιμές αρχηγού κράτους όχι μόνο το ασφαλιστικό είναι σε θέση ,η "αόρατη εξουσία", να περάσει , αλλά πράγματα τέτοιων μεγεθών που είναι πράγματι ασύλληπτα στον μικρό μας καθημερινό κοσμάκι !
Οι χριστιανοί εξουσιαστές έχουν το θράσος επίσημα να βρίζουν ως πόρνο τον Ελληνικό λαό διότι τα ζευγάρια δεν επιθυμούν να περάσουν τον χριστιανικό τελετουργικό παραλογισμό με τις ευλογίες του Αβραάμ , όταν αποφάσισαν να μοιράσουν τις ζωές τους και για τον λόγο αυτό , ξεδιάντροπα και αναιδέστατα , υψώνουν την ρυπαρή, χριστιανική φωνή , εναντίον του.
Όσο πλησιάζει βέβαια το τέλος τους τόσο περισσότερο τα ουρλιαχτά τους θα σκίζουν τους ουρανούς .
Ας τους αφήκουμε να περπατούν , αργά ή γρήγορα θα γκρεμοτσακιστούν !


Δεν υπάρχουν σχόλια: